L’Ajuntament emetrà en directe les entrades Mora i Cristiana a través del seu canal de Youtube

Els enllaços estaran disponibles en la pàgina web de l’Ajuntament www.altea.es

Des de la Regidoria de Mitjans de comunicació i Noves Tecnologies, i en col·laboració amb la Regidoria de Festes, s’ha engegat tot el dispositiu necessari per a retransmetre pel canal Youtube les entrades Mora i Cristiana de les pròximes Festes Patronals d’Altea.

Així ho ha anunciat el regidor de Mitjans de comunicació i Noves Tecnologies, Pere Barber, qui ha assenyalat que per a aquest esdeveniment l’Ajuntament ha contractat a l’empresa alteana Pibes Video el senyal que es retransmetrà per Youtube. L’emissió comptarà amb comentaris i entrevistes de les desfilades. 

“L’objectiu és que tots aquells alteans que no puguen anar en persona a gaudir de les desfilades, tinguen l’oportunitat de poder veure-ho tranquil·lament des de les seues cases des d’un ordinador o a través de les televisions d’última generació”, ha destacat Barber.

Cal recordar que l’Entrada Cristiana es durà a terme dissabte que ve a les 20:00h; mentre que l’Entrada Mora tindrà lloc el dilluns a les 20:00h.

A aqueixes hores, s’emetran les desfilades en directe des dels següents enllaços:


Els enllaços es trobaran fàcilment en pàgina principal de la web de l’Ajuntament: www.altea.es. Així com en els diferents perfils municipals de les xarxes socials.