Foment repararà el nyap que va fer a la N-332

El Ministeri anuncia que realitzarà les obres necessàries als trams que van ser afectats pel fresat de la carretera

mal-aslfatado-n332El Ministeri de Foment va anunciar ahir que repararà els desperfectes causats després del fresat que es va realitzar a la N-332 al seu pas per Altea. Als pocs dies de realitzar-lo l’asfalt va començar a saltar i, a més, els responsables de les obres van deixar amuntonats a les voreres de la carretera les restes de l’obra.

Ara s’ha anunciat un nou reasfaltat de la carretera per als pròxims dies després de rebre les queixes de veïns i comerciants de la zona. Segons el regidor de Tràfic, Jaume Sellés, les obres es posaran en marxa ràpidament i abans d’acabar el mes de gener. Les obres es portaran a terme segons la necessitat de cada zona, tot i que realment aquest problema sols es solucionaria amb una capa d’asfalt uniforme.

Això significa que el firme tornarà a ser irregular ja que no serà asfaltat tot amb una única capa d’asfalt sinó que algunes zones rebran eixa capa mentre que altres seran fresades de nou.

Sellés ha passat de remarcar que les obres havien sigut un autèntic ‘desastre’ dies després de les obres a dir que estes ‘no havien sigut òptimes’ una vegada el Ministeri va anunciar la reparació.

1 thoughts on “Foment repararà el nyap que va fer a la N-332

  1. Retroenllaç: La carretera N-332 continua en estat lamentable quatre mesos després | l'Expressió d'Altea

Els comentaris estan tancats.