Este pròxim divendres arranquen les Festes Patronals d’Altea

Les festes patronals i de Moros i Cristians es celebraran des del 25 als 29 de setembre

11902253_1059396790751637_4562305820991849750_n 11951173_1779917428901853_1380563184738705441_nEl Regidor de Festes, Vicente Ripoll, acompanyat pels representants de les Festes en Honor al Santíssim Crist del Sagrari, el Clavari, Juan Martín Ronda, i la Clavaria d’Honor, Anto Ortiz Zaragoza, així com el President de l’Associació de Moros i Cristians Sant Blai, José Alvado, van presentar en el Casal Fester, el llibre de les Festes del Crist i de Moros i Cristians 2015, que se celebraran a Altea del divendres 25 de setembre al dimarts 29 de setembre, i durant els quals tindran lloc nombrosos actes festius i religiosos.

Ripoll va destacar que una de les novetats d’aquestes festes ha sigut la instal·lació de la ‘barraca festera’, una carpa geganta situada en el pàrquing del Camí de l’Horta, “per la qual cosa s’evita haver de fer talls de tràfic, com altres anys, i es guanya un nou espai per a la festa”. L’edil de Festes va demanar per endavant disculpes i comprensió als veïns, ja que “estem en festes, la gent té ganes de divertir-se, hi haurà bandes de música, festes en els carrers, són cinc dies de festes i la gent ho entendrà”. Així mateix, va agrair el respatler d’altres Regidories que col·laboren amb la bona marxa de les Festes com les regidories d’Infraestructures, a l’Empresa Pública i a la Policia Local.

Per la seua banda, el Clavari va remarcar que el programa de les Festes “està pensat perquè ho gaudisquen tots els públics”. Mentre que la Clavaria d’Honor va posar l’accent que el diumenge 27 de setembre és el dia del Crist i per a nosaltres és el dia més important de les Festes perquè és el dia on se celebren els actes dedicats al Crist del Sagrari. Tots dos van agrair el suport que la Comissió ha rebut dels veïns durant tot l’any.

Així mateix, el President de l’Associació de Moros i Cristians Sant Blai, José Alvado, presente el programa de les Festes de Moros i Cristians, que començarà, com és tradicional, amb la concentració de penyes i la imposició de banderoles en la balconada de l’Ajuntament, on enguany donarà el pregó que obriran les festes, Jordi Picó, que fora durant diversos anys President de l’Associació Sant Blai.

Finalment, l’edil de Festes, Vicente Ripoll, va informar d’una altra de les novetats d’aquestes festes com serà la retransmissió en directe de les entrades Cristiana i Habita a través del canal que té l’Ajuntament en Youtube, i que es troba fàcilment en la pàgina web de l’Ajuntament. www.altea.es

Adjuntem programa complet de les Festes Patronals d’Altea.

Anuncis