Conselleria anuncia la paralització de la llicència del canvi de la bocana del port

L’equip de govern aconsegueix un gran pas per a la futura protecció de la Cala del Soio

12e5828f6f163cbeac23a185c3a1be2c Ahir s’anunciava per part de la Conselleria de Territori la revocació de l’autorització del canvi d’ubicació de la bocana del port situat a la Cala del Soio, una de les notícies més esperades pel consistori alteà i pel veïnat de la zona.

Per part de l’equip de govern no han faltat esforços en posar-se en contacte amb la Conselleria competent per demanar que es revocara l’autorització de l’obra per preservar aquest espai natural d’alt valor mediambiental. El govern municipal té com a objectiu marcat la protecció i la posada en valor d’aquest paratge, aconseguint que siga declarat paratge natural.

Hui divendres l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, i els regidors de Platges i Urbanisme, Roque Ferrer i Imma Orozco, respectivament, han mantingut una nova reunió amb el Director d’Obres Públiques, Carlos Domingo, per tractar de continuar avançant en l’esmentada protecció de la Cala.

El mateix alcalde, en declaracions a Ràdio Altea, explicava com havia anat la reunió amb Carlos Domingo i es mostrava satisfet per “la rapidesa amb que s’ha pres esta decisió que beneficia tant a l’interès general del nostre poble”.

Per la seua banda el Director d’Obres Públiques, Carlos Domingo, afirmava que “hem volgut que prevalguera l’interès general per damunt d’interessos privats” i “em volgut ser sensibles en les reivindicacions tant de l’Ajuntament com dels veïns de la zona”.

Curiosament esta notícia es produïa moments després de la penjada de pancartes al balcó de l’Ajuntament per part dels veïns i veïnes de l’Olla en defensa d’aquest paratge natural de la badia alteana.20150814_CalaSoio(I)

1 thoughts on “Conselleria anuncia la paralització de la llicència del canvi de la bocana del port

  1. Retroenllaç: El Col·lectiu Corfoll s’estrena demanant la protecció de la Cala del Soio | l'Expressió d'Altea

Els comentaris estan tancats.