Urbanisme posa en marxa l’avanç del Pla de Participació del ‘Pla Pormenoritzat del PGOU’

Urbanisme anuncia l’Avanç del Pla de Participació del PGOU

3049_mAhir la regidoria d’Urbanisme, encapçalada per Imma Orozco, va presentar a la premsa l’avanç del Pla de Participació que s’ha dissenyat per exposar als veïns la part pormenoritzada del PGOU.

Amb aquest avanç del pla de participació es pretén que tota la ciutadania tinga accés a la informació pública del PGOU. Açò es farà mitjançant una sèrie de reunions que s’han preparat per a cada zona del municipi.

Ahir començava aquest procés amb la reunió del Consell Local d’Urbanisme que “facilitarà la informació als ciutadans amb la presència dels professionals vinculats a l’urbanisme”, assenyalava la regidora.

D’esta manera, durant els propers 90 dies, l’Ajuntament es reunirà, en un total de 12 sessions, amb diferents entitats locals, associacions i veïns de la localitat amb una periodicitat setmanal per revisar de manera conjunta el PGOU que “marcarà el creixement del poble durant els propers anys”, com ha indicat Imma Orozco.

La regidora d’Urbanisme va voler remarcar la voluntat del nou equip de govern ‘’de fer més partícip a la ciutadania a través de plans de participació com el que s’ha preparat en esta ocasió’’.

Han acompanyat a la regidora d’urbanisme els representats dels altres dos grups que formen l’equip de govern, Roque Ferrer i Bea Nomdedeu.

Anuncis