El MotoBus torna a Montmeló onze anys després

4164_lQuaranta aficionats al motociclisme van participar el passat cap de setmana a la XI edició del MotoBus i van viatjar fins al Circuit de Montmeló, a Barcelona, on va tenir lloc el Gran Premi de Catalunya del Mundial de Motociclisme.

La carrera va ser un gran mà a mà, entre Valentino Rossi i Marc Márquez, en la qual es va imposar la veterania de Rossi, i també va ser un homenatge al pilot mallorquí de Moto2, Luis Salom, que va morir en un accident en els entrenaments de divendres. També cal ressaltar la victòria del pilot valencià, Jorge Navarro, a Moto2.

Tots els participants del MotoBus, entre ells el regidor d’Esports, Pere Barber, van gaudir d’unes jornades de convivència, i van vibrar amb el Mundial de Motociclisme. Després d’onze anys; l’últim MotoBus es va organitzar l’any 2005 i va viatjar a la República Txeca, al circuit de Brno; de nou la regidoria d’Esports i Ràdio Altea, a través del seu locutor i impulsor del MotoBus, Paco Cabrera, torna el MotoBus amb un gran èxit de convocatòria.

La iniciativa seguirà en altres edicions, perquè són molts els aficionats al motociclisme a Altea, a més la nostra localitat ha donat grans pilots, com Batiste Borja, que va ser la raó per la qual va néixer el MotoBus, i ara la jove promesa Mika Pérez, amb un gran futur esportiu.

Anuncis