Este diumenge es celebra la 18a edició de la Volta a Peu

  • Pere Barber presenta una nova edició de la ”Volta a peu” que es celebrarà el diumenge 29 de maig

18 Volta a peu 2016El regidor d’Esports, Pere Barber, ha presentat la dihuitena edició de la ”Volta a peu”, organitzada per la regidoria d’Esports i Joventut, que tindrà lloc el diumenge, dia 29 de maig, amb un recorregut  aproximat de 4 kilòmetres. L’eixida de la volta serà a les 10:30 hores des de la Ciutat Esportiva i el recorregut transcorrerà per les partides Quintanes, Barranquet, La Lloma, Pontet i Sant Roc fins arribar de nou a la Ciutat Esportiva. A meitat del recorregut hi haurà un avituallament per als assistents. 

Pere Barber ha animat a tots els alteans a participar en esta activitat que està dirigida a tots els públics i que, tradicionalment, compta amb una nombrosa participació. El regidor també ha informat que a la finalització de la mateixa es realitzarà un sorteig de regals entre tots els participants.

La inscripció en la volta es pot realitzar a les oficines de la Ciutat Esportiva, en horari de 9 a 14 hores i els dijous de 17 a 19 hores; telefonant al 96 584 13 34, o a través del correu juventudydeportes@altea.es

Anuncis