L’Ajuntament d’Altea i l’Empresa Pública presenten el Pla d’Ocupació 2016

pla ocupacio 2016L’Ajuntament d’Altea i l’Empresa Pública de Desenvolupament Municipal (EPDM) presenten el Pla d’Ocupació 2016 destinat a persones desocupades empadronades a Altea. Una actuació conjunta amb l’objectiu d’intervindre en la generació directa de llocs de treball a l’EPDM des d’una vessant social.

Aquesta mesura de política activa d’ocupació valora criteris  personals familiars i socials. D’eixa manera s’assegura la contractació de persones pertanyents a grups especialment desafavorits (aturats de llarga duració, estar en situació o risc de desnonament, dones víctimes de violència de gènere amb ordre de protecció en vigor, entre altres).

Es realitzaran principalment contractes temporals a temps parcial a un màxim de 40 persones i amb una durada màxima de 3 mesos. La presentació de sol·licituds serà del 23 de maig al 6 de juny a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC). Els treballs que s’oferten són operaris de manteniment, de serveis múltiples i auxiliars de serveis assistencials.

Imma Orozco, regidora responsable de l’EPDM, ha destacat el benefici que per al poble d’Altea suposarà aquest pla d’ocupació, ‘’d’una banda creem llocs de treball destinats a ajudar temporalment a persones pertanyents a grups especialment desfavorits i, de l’altra, donem resposta a les necessitats del poble a través dels serveis que presta l’Empresa Pública.’’.

Verónica López, regidora de Benestar Social, Igualtat i Sanitat, ha explicat que el pla és una bona forma d’aplicar polítiques actives d’ocupació. La regidora ha posat l’accent en la doble vessant del pla que tindrà en compte als menors de 25 i als majors de 45 anys. ‘’Dos grups d’edat especialment vulnerables als que cal donar suport. Per una banda als més joves, perquè facilitar el seu accés al món laboral i, per altra, als majors de 45 anys, en moltes ocasions exclosos de les ofertes de treball’’.

Els requisits per poder participar es poden consultar al web municipal, altea.es. La selecció es realitzarà després de valorar les sol·licituds presentades durant el termini previst i després d’haver realitzat una entrevista personal amb els sol·licitants.

Anuncis