Una exposició fotogràfica i l’emissió de Ràdio Altea enceten els actes dels 30 anys de la Casa de Cultura d’Altea

Aniversari Casa CulturaDemà dimarts la Casa de Cultura d’Altea commemora el  seu 30º aniversari. Va ser un 26 d’abril de 1986 quan l’emblemàtic edifici va obrir les seues portes al públic, convertint-se des de llavors en un referent cultural i social per a la localitat. Han estat moltes les activitats i iniciatives que s’han pogut desenvolupar allí, amb els alteans i alteanas com a protagonistes.

Des de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Altea s’han organitzat diverses activitats amb motiu d’aquest aniversari tan especial, que comencen hui amb una exposició fotogràfica sobre els seus origens.

Per això, Ràdio Altea ha volgut unir-se a aquesta celebració desplaçant tots els seus equips per realitzar aquest dimarts 26 d’abril una programació molt especial des de l’edifici. A partir de les 9 del matí realitzarem els nostres programes matinals com és “El Despertador”, “El Kiosco de Premsa” o “La Glorieta”. A més tindrem una tertúlia amb alguns dels regidors de Cultura que han desenvolupat la seua activitat a la Casa de Cultura en aquestes tres dècades.

Esteu convidats a passar un matí molt especial amb la ràdio i la Casa de Cultura d’Altea, per commemorar els seus 30 anys d’existència.

Anuncis