Cultura anuncia un nou cicle de presentació de llibres

  • ‘Altea, llibres a la primavera’, començarà el pròxim dimecres, 6 d’abril, amb la presentació de l’obra ‘Un sepulcre de lletres minúscules’, de Silvestre Vilaplana, i continuarà tots els dijous, a la Casa de Cultura, fins al dia 19 de maig

3821_lDiego Zaragozí, regidor de Cultura, ha anunciat el nou cicle de presentació de llibres ‘Altea, llibres a la primavera’, que posa es posa en marxa des de la regidoría que encapçala. El cicle tindrà lloc a la Casa de Cultura i començarà el pròxim dimecres 6 d’abril, i continuarà tots els dijous fins al dia 19 de maig.

‘’Després de l’èxit que va tenir la iniciativa ‘Altea, llibres a la tardor’, des de la regidoria de Cultura comencem un nou cicle de presentació de llibres, ‘Altea, llibres a la primavera’, donat que comptàvem amb una molt interessant oferta de llibres i autors per presentar les seues obres, i l’interès del públic que ens demandava una continuació del primer cicle’’, explicava el regidor.

Al llarg del cicle es presentaran set obres i el primer llibre que enceta l’activitat és ‘Un sepulcre de lletres minúscules’, de Silvestre Vilaplana, el dimecres 6 d’abril, a les 20 hores en la Casa de Cultura d’Altea. ‘Un sepulcre de lletres minúscules’ és una novel·la que tracta sobre huit persones en una situació vital desesperada. Este primer llibre del cicle serà presentat per Baltasar Ripoll, professor associat de la Facultat d’Educació de la Universitat d’Alacant.

Així mateix, durant el cicle seran presentats ‘La Marina Baixa en 1791 – Informe del obispo Fabián’ de Francisco Fabián y Fuero; ‘La vila de Vilajoiosa – Fundació i noticies d’una pobla medieval’ d’Agustí Galiana; ‘Socarrats, 1707-1714’ de Josep Lluís Borredà i Mejias; el muntatge ‘S’esllavissa el temps per les bastides de Nova York’ de Josep Sou; ‘Indumentària tradicional valenciana – Vol. II. La construcció del vestit tradicional valencià’ de Francesc Xavier Rausell Adrián i ‘Les llegendes secretes de Sara Llorens’ de l’alteà Joan Borja i Sanz.

Està previst que totes les presentacions siguen a les 20 hores, en la Casa de Cultura d’Altea. Com també ha informat el regidor, s’ha editat un programa de mà que està a l’abast de tot el públic amb tota la informació del cicle.

Anuncis