Pere Barber presenta la XI edició de la Juniors Cup 2016

56 equips participen en el torneig internacional de futbol base Juniors Cup-2016 · Altea, a més de ser seu, participa amb cinc equips

Juniors cup 2016El regidor de Joventut i Esports, Pere Barber, acompanyat pel director del Torneig “Juniors Cup”, Fernando Brotons, van presentar una nova edició, la número 11, del popular torneig internacional de futbol base que es celebra durant les vacances de Setmana Santa, en quatre localitats de la Marina Baixa, Altea, Benidorm, la Nucia i la Vila Joiosa.

Del 24 al 27 de març es donaran cita 56 equips provinents de diverses províncies espanyoles i Alemanya i Islàndia, i on destaca la important participació del futbol femení, que són el 20% d’equips i jugadores participants del torneig.

 Pere Barber va ressaltar la importància que té el torneig que aprofita les vacances de Setmana Santa per fer una combinació de futbol i vacances que suposa “un al·licient i una important repercussió turística i econòmica, amb més de 4.600 pernoctacions a la nostra comarca”.

 A la seu d’Altea els partits es jugaran al camp de gespa natural divendres 25 i dissabte 26 de març, on es jugaran 11 partits. A més també en el torneig participen equips locals; per Altea ho faran dos equips de l’Escola Municipal de Futbol, ​​el aleví B, entrenat per Adrián Zaragoza, i l’equip prebenjamí entrenat per Manuel Alarcón. En representació de la Unió Esportiva Altea jugaran un equip juvenil, un cadet i un altre infantil.

En el torneig Juniors Cup-2016, predecessor del també reconegut torneig estiuenc, Costa Blanca Cup, participen en aquesta onzena edició 56 equips. 44 equips en categoria masculina i 12 equips femenins, és a dir, el 22% de la participació en aquest torneig de futbol és femenina. Per aquest motiu, des de l’organització, ressaltava Felip Brotons, “hem apostat pel futbol femení perquè és el futur, cada vegada són més les dones que juguen a futbol i cada vegada hi ha més equips femenins en competició nacional o internacional, de fet en els equips femenins que participen en el torneig hi ha equips filials de l’Hertha de Berlín, equip femení de la primera divisió alemanya, o l’IBV d’Islàndia, a més d’equips com el CF Benidorm i l’Elx CF, els dos equips competint en la divisió de plata del futbol femení espanyol’’.

 La Juniors Cup-2016 compta amb 56 equips amb una mitjana de mil jugadors. Es disputaran mil partits en tres dies en les quatre seus. 55 partits seran de futbol 11 i 45 de futbol 8. El torneig es divideix en diverses categories, des dels més xicotets prebenjamins, passant per benjamins, alevins, infantils, cadets, i juvenils.

 Una de les novetats de la Juniors Cup és la implementació de les noves tecnologies que permetran seguir a l’instant i online els resultats de les competicions. Segons Brotons “des de l’organització del torneig s’ha apostat per les noves tecnologies, per primera vegada en els seus onze edicions, tindrà una aplicació per a mòbil a la qual es pot accedir a través d’un codi QR que es reparteix entre els jugadors i familiars amb la revista del torneig “.

Anuncis