Jornada de portes obertes en la Finca Santa Bàrbara de cara a Pasqua

La Finca Santa Bàrbara estarà a disposició dels alteans els dies de Pasqua i el dia de Sant Vicent

finca santa barbaraEl regidor de Joventut, Pere Barber, ha anunciat que els pròxims dies 27, 28 i 29 de març i el 4 d’abril, l’Ajuntament d’Altea habilitarà les instal·lacions de la Finca Santa Bàrbara d’Altea la Vella, perquè els alteans puguen passar el dia o berenar durant les festes de Pasqua i el dilluns de Sant Vicent.

 Com ha explicat Pere Barber, ”durant eixos dies el recinte estarà obert de 12 a 19 hores, a excepció del diumenge que obrirà a les 11 hores. Per a eixe dia el Grup Scout Mare Nostrum d’Alacant ha organitzat una gimcana, en la qual podrà participar tot el públic que ho desitge”. Pere Barber ha informat també que la persona encarregada de la finca informarà cada dia als visitants si es pot encendre el foc o no, atenent als anuncis de Protecció Civil.

 A més el regidor a volgut agrair a Protecció Civil la seua col·laboració per a la realització de l’activitat, ja que estaran presents durant els dies que romanga oberta la instal·lació.

 Per acabar, Pere Barber, ha convidat a tota la ciutadania “a gaudir d’un dels espais públics de més valor medi ambiental que té el poble d’Altea, com és la finca Santa Bàrbara” i també, ha afegit, “els dies de Pasqua són dies per a passar en família i amics i un dels millors llocs per a fer-ho és la Finca Santa Bàrbara que, junt a Vila Gadea, és un punt d’encontre per a estos dies”.

Anuncis