L’Ajuntament manté reunions de treball amb el Club Nàutic Campomanes i el Port Esportiu Marina Greenwich

cncampomanes_20160302L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares; acompanyat per la regidora de Turisme, Anna Alvado i pel regidor d’Esports, Pere Barber, ha rebut en dependències d’Alcaldia al president del Club Nàutic Campomanes, Fernando García. L’objectiu d’este encontre és iniciar una col·laboració entre el consistori i el CN Campomanes; el president del qual es mostrava molt satisfet i manifestava que ”fins ara no hi havia hagut col·laboració amb l’Ajuntament d’Altea”. Fernando García agraïa la predisposició de l’Ajuntament d’Altea per iniciar esta col·laboració. 

 Des de l’Ajuntament d’Altea també han valorar molt positivament este encontre, i han traslladat al president del CN Campomanes l’interès de l’Ajuntament en col·laborar conjuntament per la promoció turística d’Altea, així com en posar l’accent en la potenciació de les activitats educatives i esportives per als socis i també per als alteans, com l’Escola de Vela, sense ànim de lucre. Així mateix, es també s’han abordat qüestions d’interès per al club com la manca de transport públic des d’Altea cap a les seues instal·lacions o la manca d’espai destinat a l’aparcament, sobretot a l’estiu.

  •  Port Esportiu Marina Greenwich

 Així mateix l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares i la regidora de Turisme, Anna Alvado, han rebut en dependències d’Alcaldia al conseller delegat del Port Esportiu Marina Greenwich, Javier de Céspedes, que també mostrava el seu agraïment als representants municipals per l’encontre. De Céspedes manifestava que ”la última reunió a l’Ajuntament va ser amb Andrés Ripoll com a alcalde”. Entre els temes tractats destaca també la sol·licitud de transport públic d’Altea cap a les seues instal·lacions, les zones d’aparcament, la recollida del fem, el manteniment d’instal·lacions o la neteja de platges.

 Finalment, es va abordar la col·laboració en la promoció turística entre l’Ajuntament i el port esportiu, l’únic port del món pel qual passa un meridià cero. Sobre esta qüestió tant l’Ajuntament com el port coincideixen en la necessitat de posar-ho en valor i aprofitar-ho com a reclam turístic. Així mateix, es va parlar de la possibilitat d’una col·laboració amb la facultat de BB.AA. d’Altea per la realització de murals als espigons del port.

Anuncis