L’Ajuntament condiciona el calvari d’Altea la Vella de cara a Setmana Santa

Calvari ALVLa regidora delegada d’Altea la Vella, Bea González, ha informat que la Brigada Municipal de Jardins ha col·laborat amb la parròquia d’Altea la Vella, per tal de condicionar el calvari de cara a les celebracions de Setmana Santa.

Com ha explicat la regidora, ”és la primera vegada que l’Ajuntament supervisa el recorregut i les zones afectades amb el propi rector d’Altea la Vella. Hem portat a terme estes actuacions després d’escoltar les peticions del Consell Pastoral, els membres del qual ens van explicar en una reunió, sobre l’existència d’alguns punts conflictius del calvari que necessitarien millorar-se, per tal que la processó de Setmana Santa transcorreguera amb normalitat”. 

Davant d’aquesta situació la resposta de l’Ajuntament ha estat donar suport a la parròquia d’Altea la Vella, titular de la propietat del calvari i el cementiri, mitjançant la Brigada de Jardins Municipal que ha ajudat amb el manteniment i la neteja de les zones que ho necessitaven.

Així mateix, la regidora ha anunciat que s’està estudiant la possibilitat de donar suport en altres actuacions al cementiri d’Altea la Vella. ”Estem estudiant accions conjuntes en benefici d’Altea la Vella, fórmules de col·laboració perquè la parròquia puga reduir els seus costos de manteniment”. En aquest sentit, Bea González anunciava que l’Ajuntament d’Altea ja s’ha fet càrrec del manteniment i sanejament dels xiprers.

Finalment, Bea González destacava la importància del treball conjunt i la col·laboració amb els agents socials, ”són xicotetes accions que poden ser molt beneficioses, noves formes de gestió amb resultats satisfactoris per a tota la ciutadania, en aquest cas per als residents d’Altea la Vella”. 

Anuncis