L’Ajuntament d’Altea accepta la donació de cinc parcel·les que es sumen al patrimoni municipal

3760_lL’Ajuntament d’Altea compta des de hui amb nou patrimoni que suma als bens municipals, mitjançant l’acceptació de la donació de cinc parcel·les situades a la Urbanització Alhama-Springs que han fet al consistori els seus propietaris, el senyor i la senyora Caldwel.

Com ha explicat la regidora d’Urbanisme, Imma Orozco,  –que ha signat la donació com a alcaldessa accidental-, ”els propietaris dels terrenys han volgut donar  de forma altruista estes cinc parcel·les que es sumen al patrimoni municipal i, per tant, al patrimoni de tot el poble d’Altea. És un gest de generositat del matrimoni Caldwel a través del qual han volgut mostrar el seu agraïment pels anys viscuts a Altea. Tal com ens han expressat, ells consideren que, ara que tornen al seu país, els terrenys han de retornar als seus propietaris que són tots els alteans i alteanes i, per això,  tenen tot el nostre agraïment i reconeixement”.

La signatura de l’acceptació de la donació s’ha fet efectiva este matí a dependències d’Alcaldia, on Orozco ha agraït als donants, en nom de l’Ajuntament i de tots els alteans i alteanes, el gest altruista cap al poble d’Altea, que suma nous espais verds al seu patrimoni. També ha estat present al moment de la signatura, Vicent Ripoll, regidor de Seguretat Ciutadana.

Els propietaris dels terrenys han fet la donació amb la condició modal que siguen destinats a espais públics, jardins, zones verdes o recreatives i amb la prohibició expressa de no edificar en ells ni transmetre’ls a persones físiques o jurídiques.

Anuncis