L’Ajuntament i FGV mantenen una reunió de seguiment de les obres del TRAM

3718_lL’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, junt a membres de l’equip de govern, ha mantingut una reunió de treball amb el director-gerent de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV),  Ángel García de la Bandera, en relació a les obres que s’estan realitzant en el TRAM Dènia-Alacant, al seu pas per Altea. Després de la reunió s’han visitat les obres per conèixer l’estat de les mateixes, concretament la construcció del túnel al pas del carrer Filharmònica.

Jaume Llinares, assenyalava que ‘’un projecte d’envergadura d’estes característiques fa necessàries moltes reunions per perfilar tots els detalls de l’obra entre l’Ajuntament i FGV, amb la finalitat que l’acabat final siga una infraestructura òptima per a Altea’’. En aquest sentit l’alcalde anunciava que ‘’FGV es farà càrrec de les modificacions que hem sol·licitat, encara que açò suposarà un increment del pressupost de l’obra, com ara l’acabament del mur en pedra seca, seguint la mateixa textura que té el mur de l’edifici de la Filharmònica’’. Tant des de FGV com des de l’Ajuntament han valorat que este és el millor acabat perquè és una zona protegida i d’afecció del nucli antic i els acabats han d’estar en concordança amb la zona.

Finalment, l’alcalde agraïa la bona predisposició de FGV a fer modificacions de l’obra i la seua disponibilitat per a mantindre reunions de treball entre les dos entitats.

Anuncis