La Policia Local d’Altea realitza un curs en tècniques de defensa personal

policiaPassat divendres finalitzava el curs de defensa personal policial que els membres del cos de la Policia Local d’Altea han realitzat al llarg de la passada setmana. El regidor de Seguretat Ciutadana i Trànsit, Vicent Ripoll, acompanyat pel regidor de Joventut i Esports, Pere Barber, van fer entrega als participants dels diplomes d’assistència i acreditatius de l’aprofitament del curs. Els dos regidors també van agrair la participació i implicació  en el curs de tots els policies locals d’Altea.

Esta activitat formativa, que ha estat impartida per l’escola Manuel Navarro, ha estat centrada en la defensa personal policial, tècniques i protocols, en cas d’agressió amb arma blanca. Els policies han comptat amb material didàctic d’última tecnologia i totes les tècniques treballades estan adaptades al sistema legal vigent. Així mateix, el curs està homologat per l’IVASPE, l’Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències.

‘’L’objectiu prioritari del curs és  defensar la integritat física dels agents i de l’agressor, i transmetre una imatge d’una policia, ferma, efectiva i que, a més, compta amb tècniques controlades que no resulten visualment agressives, amb l’objectiu de millorar el treball dels agents en tècnica i logística’’, ha afegit l’instructor del curs, Manuel Navarro.

Pere Barber, ha explicat que el curs té un cost d’entre 6.000 i 8.000 euros, però ‘’no ha suposat cap cost per a l’Ajuntament d’Altea, perquè esta activitat formativa per als policies locals s’emmarca en un conveni de col·laboració entre l’escola de Manuel Navarro i la regidoria de Joventut’’.

Per la seua banda Vicent Ripoll, regidor de Seguretat Ciutadana i Trànsit, ha remarcat que “la formació de la nostra policia redunda en benefici de la seguretat de tota la ciutadania”.

Anuncis