Pere Barber anuncia la instal•lació de màquines d’aire condicionat a l’aula 1 del Centre Juvenil

3703_lPere Barber, regidor de Joventut i Esports, ha anunciat que l’aula 1 del Centre Cultural Juvenil comptarà amb instal·lació de calefacció i aire condicionat, que fins ara no tenia.

 El regidor ha explicat que ‘’esta aula no comptava amb cap tipus de climatització, i és un espai que ho necessita perquè en ella s’imparteixen cursos i es realitzen també altres activitats’’. En aquest sentit, Pere Barber, ha explicat que ‘’hem aprofitat la instal·lació de climatització que hi havia a un corredor del Centre Cultural Juvenil per reubicar-la a esta aula’’.

 El corredor al que fa referència el regidor dóna directament al carrer i compta amb ventilació, “la ubicació dels aparells d’aire era un despropòsit, ja que estaven situats a un corredor que dóna directament al carrer, amb la conseqüent pèrdua i desaprofitament de l’energia. Per això vam decidir traslladar-les a les aules, però per potència vam haver de instal·lar les dos màquines existents en una aula” . ‘’L’objectiu d’esta reubicació és aprofitar els recursos amb els que comptem i ser eficients en qüestions d’energia’’, concloïa el regidor.

Anuncis