La regidoria de Joventut informa sobre cursos d’idiomes i beques de formació

46ff2-logo-ivajLa regidoria de Joventut que dirigeix Pere Barber informa sobre els cursos d’idiomes 2016 que organitza l’IVAG. GVA JOVE i també sobre una convocatòria de beques de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua per a la realització de pràctiques de formació.

En relació als cursos d’idiomes, estan dirigits als joves entre 14 i 35 anys, amb ganes de viatjar, conèixer altres cultures i, sobretot, practicar altres idiomes. Aquest programa és resultat de la col·laboració entre l’Institut Valencià de la Joventut i altres organismes de joventut de diferents comunitats autònomes.

Els preus inclouen les classes de l’idioma triat, l’allotjament (en famílies, apartaments o residències d’estudiants), en molts casos la mitja pensió i una pòlissa d’assistència mèdica durant tota l’estada. En la campanya de 2016, els joves fins a 30 anys, que siguin titulars del Carnet Jove, podran beneficiar-se d’un descompte del 10% sobre l’import total del curs.

L’objectiu d’estos cursos és facilitar als joves l’aprenentatge i perfeccionament de l’idioma per mitjà de la immersió lingüística i la integració en un ambient internacional, i facilitar-li així la comunicació i el coneixement d’altres pobles i cultures.

Més informació a les oficines Turivaj de València, Alacant i Castelló i a la web www.gvajove.es

 Per altra banda l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, convoca un concurs públic per a la concessió de sis beques per a fer pràctiques de formació en Informàtica, en Lexicografia, en Terminologia, en Onomàstica i en Edició i Digitalització de Textos. La dotació econòmica de cada beca serà de 1.000 euros bruts mensuals.

Els candidats han de presentar les sol· licituds en el Registre General de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, situat en l’avinguda de la Constitució, 284, 46019 València (monestir de Sant Miquel dels Reis), o en qualsevol de les dependències que preveu l’article 38.4 de la Llei de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú. En este últim cas, es demana als candidats (a l’efecte d’agilitar-ne la tramitació i sense que tinga caràcter de requisit excloent) que, a més, dirigisquen un missatge a l’adreça de correu electrònic de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, avl@gva.es, o al fax 963 874 036 indicant en l’assumpte Beques 2016. Per a més informació sobre esta convocatòria cal dirigir-se a www.avl.gva.es ó www.docv.gva.es

Anuncis