Toni Albà actuarà a Palau Altea a benefici de les festes de Sant Antoni

La comissió de 2016 ha organitzat l’actuació per al proper 2 d’abril

bufonant cartell saf DEF(1)La comissió de festes de Sant Antoni ja està ultimant els detalls del que serà la propera edició del ‘Fextival’ de Sant Antoni. Per això des de la comissió s’ha organitzat una actuació teatral que tindrà lloc a Palau Altea el proper dissabte 2 d’abril, a les 20h, i on el públic podrà gaudir de l’actuació de l’actor Toni Albà, conegut per la seua participació a ‘Polònia’ i ‘Crakòvia’ de TV3 entre moltes altres.

Fins a Altea portarà el seu nou espectacle ‘Bufonants’, una actuació on el públic és qui decideix cap on anirà dirigida l’obra, l’actor es dedicarà a contestar des de dalt de l’escenari amb un dels personatges que interpreta a la xicoteta pantalla. Un espectacle d’improvisació que mai se sap cap on pot tirar ni com pot acabar, donat que és el públic qui dirigeix, d’alguna manera, l’obra.

Els clavaris de la comissió, Roser Durà i Pere Baber, han animat a la gent a comprar l’entrada “perquè de ben segur que gaudiran d’una gran actuació d’este gran artista que ja ens va fer riure en el seu dia amb ‘Audiència I-real’. Ara portem un nou espectacle però amb la mateixa vitalitat i amb el mateix percentatge de rialles”.

La entrada té un preu de 10€ i es pot comprar a qualsevol dels majorals de Sant Antoni 2016, a les cafeteries Bonsai i Amics i al Centre Juvenil d’Altea. A més també es podran comprar a les taquilles de Palau Altea (dijous de 18:30 a 19:30h), i a través de la web: https://entradas.teatroenvalencia.com/

Anuncis