Educació i Joventut organitzen el Carnestoltes 2016

Altea celebrarà el carnestoltes amb una festa infantil i una festa per a joves i públic en general

10277130_450802881775623_8334197450367465593_nVicenta Pérez, regidora d’Educació i Pere Barber, regidor de Joventut, han presentat les activitats que l’Ajuntament d’Altea ha organitzat per a la celebració de la festa de Carnestoltes el divendres, 5 de febrer, a les instal·lacions de la Palau d’Esports. ‘’Enguany, com a novetat, assenyalava la regidora, també hi haurà festa i concurs de disfresses per a joves i públic en general; a més de la festa infantil, que es celebra habitualment’’. Vicenta Pérez assenyalava també que totes estes activitats són gratuïtes.

La festa infantil començarà a les 16:30 hores, i estarà amenitzada amb animació musical, contacontes i tallers infantils a càrrec de Projectes Educatius. Els més menuts també podran jugar amb el bota-bota, i hi haurà berenar a les 17:30 hores i moltes sorpreses més per a tots els xiquets i xiquetes que participen.

Pere Barber, regidor de Joventut, ha informat dels detalls de la festa per a joves i públic en general, que començarà a partir de les 22 hores, també al Palau d’Esports. Amb la celebració d’esta festa el regidor de Joventut ha manifestat la intenció que ‘’el Carnestoltes d’Altea recupere la celebració també per al públic adult, com havia sigut durant molts anys’’. La festa comptarà amb disco mòbil, amb els dj’s locals VI DI Jumpers, photocall, i a les 23 hores tindrà lloc el concurs de disfresses, amb un primer premi de 150 euros, un segon de 75 i un tercer premi de 50 euros, ‘’on el jurat valorarà l’elaboració manual de les disfresses’’, afegia Vicenta Pérez.

El regidor ha agraït la col·laboració en estes activitats del Grupo Cooperativo Cajamar – Caixaltea i de Ràdio Altea. Així mateix, ha indicat que també hi haurà servici de barra a càrrec del bar del poliesportiu.

Vicenta Pérez ha convidat al poble d’Altea a participar en aquestes festes de Carnestoltes, ‘’on esperem tindre una gran assistència, i que l’any que ve puguem ampliar’’.

Anuncis