Més de 450 esportistes van participar en la VIII ‘Cursa Sant Silvestre Vila d’Altea’

3551_lLa huitena edició de la ‘’Cursa Sant Silvestre Vila d’Altea Nocturna’’ va congregar ahir per la vesprada a més de 450 esportistes, més de 350 adults i al voltant de 150 xiquets, així com a un nombrós públic, a la plaça de l’Ajuntament d’Altea, punt d’eixida i meta de la tradicional cursa nadalenca.

L’activitat començava a les 18:30 hores, amb la cursa infantil; i a les 19:30 hores tenia lloc l’eixida dels esportistes adults des de la plaça de l’Ajuntament. Els corredors van seguir un recorregut de 4 kilòmetres, que transcorria pel Pont de Montcau, tall de la N-332 al pas dels corredors, el Passeig Mediterrani, el carrer Sant Pere, la rotonda del Port, l’avinguda del Port, desviament cap a Carrer La Llum (Diferens), la Costera dels Nassos, el Camí Vell d´Alacant, els carrers Alacant i La Sèquia, Pont de Montcau, la Plaça de La Creu, les avingudes de La Nucia, València, Generalitat Valenciana, el carrer Garganes, l’avinguda Jaume I, i la meta a la Plaça de l’Ajuntament.

El guanyador de la cursa, en categoria veterans, va ser Ignacio Cardona, del C.A. Xàbia, amb un temps de 12:25 minuts. El segon esportista en arribar a la meta va ser Juan Antonio Fernández, del Club Atletisme Benidorm, amb un temps de 12:26 minuts. El tercer classificat va ser Javier Hidalgo, del AD Sprint, amb un temps de 12:28 minuts. Tots ells van recórrer el traçat de la cursa amb una mitjana de 3:11 minuts el kilòmetre.

En categoria veterans local, el primer classificat va ser Raúl Benavente, del Club Altelisme Altea amb una marca de 13:36 minuts. Per la seua banda, el primer alteà promesa en categoria masculina va ser Ángel López, amb un temps de 13:58 minuts.

En categoria femenina la primera corredora local va ser Noemí Sánchez, de la categoria senior, amb una marca de 19:48 minuts. La primera veterana local va ser Pilar Rubio, amb un temps de 19:48 minuts. En categoria veterana B, la primera corredora local va ser Mª José  Rubio, amb un temps de 19:48 minuts. Totes elles pertanyents al Club Atletisme Altea.

Pere Barber, regidor d’Esports es mostrava molt satisfet per l’èxit de convocatòria de la cursa, amb els més de 450 participants, i destacava l’esperit esportiu i nadalenc de l’activitat, així com la implicació dels participants disfressats amb originals vestimentes. El regidor agraïa també la participació de tots els esportistes, i també al primer equip de la UD Altea, que va córrer esta Sant Silvestre, i felicitava als guanyadors de totes les categories, i els convidava a seguir participant en les activitats esportives de l’Ajuntament d’Altea.

L’activitat, que  va transcórrer amb total normalitat i sense incidents, va comptar amb castells inflables gratuïts i premis per a les tres millors disfresses individuals i un premi a la millor disfressa col·lectiva.

La VIII ‘Cursa Sant Silvestre Vila d’Altea Nocturna’ està organitzada per l’Ajuntament d’Altea, amb l’organització tècnica del Grup Brotons, i la col·laboració institucional de la Polia Local d’Altea, Protecció Civil Altea i el Club Atletisme Altea i compta amb el patrocini d’Aneto, Coca-cola, Hero Muesly, Sport Zone, Sunny Sport, Terra Natura, Fruites Isaías, El Chiringuito, Ràdio Altea i Caixaltea.

Anuncis