La Regidoria d’Esports adjudica el nou servici de transport amb un estalvi de més de 25.000 euros

3554_lL’Ajuntament d’Altea, a través de la Regidoria d’Esports i Joventut, ha signat un nou contracte d’adjudicació dels servicis de transport per a les activitats esportives de l’Ajuntament d’Altea, degut a la finalització del contracte anterior.

Pere Barber, regidor de l’àrea d’Esports i Joventut, ha signat este nou contracte junt amb Antonio Pérez, representant de l’empresa adjudicatària del nou servici de transport Medel Orozco Tours S.L., una empresa amb seu a Altea.

Com ha explicat Pere Barber ‘’amb la signatura d’aquest contracte, que tindrà una duració de dos anys, l’Ajuntament d’Altea estalviarà més de 25.000 euros respecte a l’anterior’’. L’import del contracte es de 47.000 euros, iva inclòs.

El regidor assenyalava que ‘’al concurs es van presentar quatre empreses, de les quals Medel Orozco Tours S.L., va ser l’oferta més baixa. A més a més, és una empresa alteana que anteriorment ja havia prestat este servici, i hem tingut molt bona sintonia en les primeres reunions que hem mantingut’’.

Així mateix, el regidor ha afegit que ‘’en la redacció del contracte es va preveure que l’oferta hauria de comptar amb 2.500 kilòmetres sense cap cost afegit per a l’Ajuntament’’.

Anuncis