Diego Zaragozí destaca la gran acceptació que ha tingut el cicle ‘Llibres a la tardor’

3414_mLa presentació del llibre ‘Bolets del País Valencià’ d’Antoni Belda, tancava ahir el cicle ‘Llibres a la tardor’, que va donar començament en el passat mes d’octubre. Durant aqueix temps tardorenc, els dijous a la vesprada, siga en la Biblioteca Municipal o en el Centre Cultural d’Altea la*Vella, s’ha presentat davant el públic un llibre, amb l’autor del mateix com a protagonista. El cicle ha sigut dirigit pel Director de la Biblioteca d’Altea, Ignasi Beltrán.

Després de finalitzar el cicle l’edil de cultura, Diego Zaragozí, ha realitzat un balanç d’aquesta iniciativa cultural i literària que ha protagonitzat la tardor al alteà. Per a Zaragozí “el balanç ha sigut molt positiu perquè, al principi, pensem un format xicotet per a aquest cicle, però ens hem portat una sorpresa per la gran acceptació que han tingut totes les presentacions, a nivell de públic, i amb una gran varietat del mateix”.

Tal com ha remarcat Zaragozí, “l’èxit del cicle fa que ens plantegem iniciatives similars perquè hi ha hagut moltes persones interessades a presentar els seus llibres i, possiblement, tinguem una continuació d’aquest cicle, i si no és a l’hivern serà a la primavera”.

Anuncis