Demà s’obri al públic el Parc de la Plaça la Carrasca

2945_mA partir de demà, dijous 3 de desembre, s’obrirà al públic el Parc de la Plaça la Carrasca. Des de les regidories d’Urbanisme i Infraestructures han assenyalat que “per fi, i després de moltes vicissituds, els xiquets i xiquetes d’aquesta zona en concret, i d’Altea en general, van a poder jugar novament en un parc amb totes les condicions per al seu màxim gaudiment. És cert que ens haguera agradat que s’obrira abans al públic, però per qüestions alienes a la nostra voluntat i a la nostra responsabilitat, no ha sigut possible fer-ho fins a aquest moment”.

Segons han explicat, “heretem un projecte amb moltíssims problemes, començant per la falta de consignació pressupostària i la decisió que fóra l’Empresa Pública qui ho executara. Açò ha implicat que les obres patiren una paralització abans de les Eleccions i, en reprendre’ls, ens enfrontàrem a la realitat de falta de personal”. 

El nou equip de govern ha hagut de conjugar els treballs propis del període estival, com la posada a punt dels col·legis públics que solament es pot fer durant les vacances d’estiu, el manteniment de les platges o l’adequació de les zones de les ermites on se celebren festes, amb aquesta obra.

“No podem dir que ens sentim orgullosos de com han transcorregut les obres i prenem nota de les coses que s’han de millorar des de l’Ajuntament per a no incórrer de nou en els errors de previsió de l’anterior govern. Demanem de nou disculpes al veïnat i als usuaris i usuàries per la paciència i comprensió que han mostrat davant aquesta situació”, han assenyalat des de les dos Regidories.

Anuncis