Primeres jornades feministes a Altea, organitzades pel col·lectiu Corfoll

jornades-feministes-corfollUn nou col·lectiu activista que treballa per la promoció i conscienciació dels valors culturals, ecològics, socials, tradicionals i científics des d’una perspectiva crítica i constructiva neix a Altea. Funcionen de forma assembleària, des d’una òptica antifeixista i amb el valencià com a llengua de comunicació. Després d’un acte emmarcat dins de la protecció del territori a la Cala del Soio a Cap Negret i una activitat per la promoció de valors culturals amb les i els més joves del poble, han decidit apropar la lluita feminista a la seua localitat.

Aprofitant que el 25 de Novembre és el dia internacional contra la violència de gènere, el col·lectiu Corfoll vol reivindicar la igualtat entre homes i dones desenvolupant conceptes feministes, realitzant unes activitats que s’emmarcaran en unes jornades que tindran lloc el 25, 27 i 28 de novembre a la mateixa localitat d’Altea. Les activitats que estan programades són: un taller d’autodefensa per a dones, una xerrada sobre la prostitució titulada “ MARE, DE GRAN VULL SER PUTA” i que aportarà una visió abolicionista de l’esclavitut i per últim, una marxa que recordarà les víctimes de la violència masclista, que acabarà amb la presentació del “Monument de la vergonya” als jardins del Palau d’Altea.

Les i els activistes conviden a tota la Marina i comarques veïnes a participar de les jornades feministes, perquè com elles i ells diuen, el feminisme es cosa de totes i també de tots.

Anuncis