La Societat Recreativa Musical d’Altea la Vella serà l’amfitriona del XLV Certamen Provincial de Bandes de Música

3412_mEl pròxim 12 de març, la Societat Recreativa Musical d’Altea la Vella serà l’amfitriona del XLV (45) Certamen Provincial de Bandes de Música, en la seua categoria de Tercera Secció, i que està organitzat per la Diputació Provincial d’Alacant. Així ho han donat a conèixer aquest matí el regidor de Cultura, Diego Zaragozí, juntament amb el president de la Societat Recreativa Musical d’Altea la Vella, Juan Antonio Bañuls, els qui han mostrat la seua satisfacció pel fet que Altea la Vella vaja a albergar un certamen musical d’aquesta rellevància.

Tal com ha explicat Diego Zaragozí, “durant la primera reunió que vaig mantenir com a regidor amb la Recreativa d’Altea la Vella, el seu president em va traslladar l’interès de l’entitat per acollir aquest certamen”. Després d’aquella trobada, el propi edil, juntament amb l’Alcalde d’Altea, Jaume Llinares, es van reunir amb el diputat de Cultura de la Corporació Provincial, César Augusto Asencio, per a traslladar-li l’interès de la Recreativa. I Asencio recentment els ha comunicat que la Recreativa serà finalment amfitriona de l’esdeveniment. 

 Segons ha destacat Bañuls, l’esdeveniment, que comptarà amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altea per a la seua organització, reunirà a prop de 800 persones a Altea la Vella i la Societat Recreativa Musical d’Altea la Vella serà l’encarregada de clausurar el certamen. La peça obligada per a interpretar serà ‘Ciutat Sorpresa’, de l’autor Ferrer Ferrán.

En el certamen, que tindrà lloc en el Centre Cultural d’Altea la Vella, participaran cinc bandes (tres al matí i dues a la vesprada). Les bandes de la Tercera Secció estan formades entre 41 i 50 músics.

Anuncis