El Club Esportiu Vila Blanca Handbol Altea presenta als seus set equips per a la temporada 2015/2016

3413_mEl Club Esportiu Vila Blanca d’Handbol realitze dissabte passat en el pavelló municipal de Garganes la presentació oficial de tots els seus equips federats per a la temporada 2015/2016. A la presentació, a més dels jugadors i entrenadors, van assistir més de 300 persones entre amics, familiars i socis del club d’handbol alteà. Va presidir l’acte el regidor d’Esports, Pere Barber, juntament amb el President del Club Esportiu Vila Blanca, Miguel Ángel López.

L’acte es va iniciar amb l’eixida a la pista dels set equips federats, començant pels més xicotets, els equips aleví i benjamí de les Escoles Municipals Esportives, entrenats per Iñigo González i Miguel Santacreu.

A continuació, un a un, els set equips federats del club: l’Infantil femení Kanewai Altea, entrenat per Juanjo Ginestar; l’infantil masculí Hotel Cap Negret, entrenat per Aina Santacreu; el cadet femení Terramar Ximeneres, entrenat per Miguel Lledó, i el cadet masculí Cafeteria Bar Poliesportiu, entrenat per Luis Parro; el juvenil masculí Zancar Estacions de Servei, entrenat per Emilio García, i el primer equip del club el sèniors femení Energy System, i el sèniors masculí Grup Siggo, tots dos entrenats per Luis Parro.

La presentació va servir per a conèixer la nova equipació del club, samarreta negra amb la bandera valenciana en el muscle dret, i en l’esquerre el logotip de la Fundació*Caixaltea, que esponsoriza al club alteà.

El President del club, Miguel Ángel López, es va dirigir als presents agraint a jugadors, entrenadors i pares, “el lliurament desinteressat per aquest gran esport que és l’handbol”.

Per la seua banda el Regidor d’Esports, Pere Barber, va animar als jugadors a “defensar amb esperit esportiu la samarreta d’Altea” i va aprofitar per a recordar-los que “representeu al vostre poble en totes les competicions on participeu, i heu de ser exemple de joc net i esportivitat”, i va acabar desitjant-los èxits esportius en aquesta nova temporada i que gaudisquen al màxim de cada partit.

Anuncis