L’Ajuntament d’Altea es suma al condol per les víctimes dels atemptats de París

3401_mLa Corporació Municipal de l’Ajuntament d’Altea, encapçalada pel seu alcalde, Jaume Llinares, i seguint la convocatòria de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, FVMP, ha convocat una concentració silencionsa a les 19 hores a la plaça de l’Ajuntament, per mostrar el condol i la solidaritat amb el poble francés davant els atemptats ocorreguts anit a París. A l’encontre s’han sumat prop de 300 veïns i veïnes d’Altea, que han volgut mostrar el seu suport a la població de França davant aquestos atemptats.

Imma Orozco, primera tinent d’Alcalde, ha sigut l’encarregada de llegir un manifest en valencià, castellà i francés, amb el que l’Ajuntament d’Altea ha mostrat el seu ferm rebuig davant d’aquest tipus d’actes terroristes. Així mateix, les banderes de l’Ajuntament onegen a mitja asta en senyal de dol.

MANIFEST

L’Ajuntament d’Altea i tota la seua corporació municipal convoca esta concentració silenciosa per mostrar la nostra solidaritat amb el poble francés, davant els atemptats perpetrats anit a Paris. Amb este acte simbòlic volem mostrar el suport i el condol del poble d’Altea a les víctimes, als seus familiars i a tot el poble francés. Ens sumem, així, a la convocatòria de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, per solidaritzar-nos amb França.

Ni cap idea ni cap creença religiosa justifica actes com els d’anit ocorreguts a Paris; i davant els quals este Ajuntament mostra la seua ferma condemna. A França van prendre tota la seua força conceptes com llibertat, igualtat i fraternitat; principis fonamentals de la convivència social i democràtica, amb els que hui, més que mai, estem plenament d’acord i pel quals hem de seguir treballant des de les institucions.

Apostem per l’educació, davant el fanatisme; per la paraula, davant les armes i per la llibertat de tots els ciutadans i ciutadanes, davant el terrorisme.

Un abraç de tot el poble d’Altea als nostres amics i veïns de França.

Anuncis