La regidoria d’Esports i Joventut presenta la campanya d’esquí 2016 que organitza el Club d’Esquí Nieve Altea

3369_mPere Barber, regidor d’Esports i Joventut de l’Ajuntament d’Altea, ha presentat la campanya d’esquí 2016 que organitza el Club d’Esquí Nieve Altea. A la presentació el regidor ha estat acompanyat per Juanjo Serrano, president del club.

‘’Des de l’Ajuntament d’Altea i la regidoria de Joventut i Esports, assenyalava el regidor, un any més col·laborem junt al Club d’Esquí Nieve Altea en l’organització d’aquestos viatges i que enguany han programat a dos estacions diferents d’Andorra’’. Pere Barber, afegia que ‘’el primer viatge a l’estació de Grandvalira tindrà un cost de 429 euros i està més orientat a esquiadors amb un nivell intermedi alt. El segon viatge, explicava Barber, serà a Vallnord, per 399 euros, i està orientat a persones que estan iniciant-se en aquest esport. Des de l’organització anomenen també aquest viatge com el familiar, perquè és una oferta que s’adequa molt bé a les famílies’’.

Per la seua banda, Juanjo Serrano explicava els detalls de les dos activitats. ‘’El viatge a l’estació de Grand Valira, amb un preu de 429 euros, serà del 31 de gener al 5 de febrer de 2016. L’allotjament serà a un hotel de 4 estreles, a Andorra ciutat, amb cinc mitges pensions i cinc tiquets de dinars, a més d’un forfait de 5 dies, i tot el dia del diumenge. El preu inclou també el transport en autobús i un segur’’.

‘’El segon viatge que ha organitzat el club, explicava Serrano, amb un preu de 399 euros, serà a l’estació andorrana de Vallnord, del 29 de febrer al 4 de març de 2016. L’allotjament serà en un hotel de tres estreles, a peu de pista, amb cinc mitges pensions i cinc dinars en pista. El preu també inclou el forfait de cinc dies a Ordino-Pal-Arinsal, així com classes d’esquí dos hores al dia i el lloguer del material d’esquí, a més del transport en autobús i el segur’’.

Les places per a les dos activitats són limitades, però ‘’degut a la demanda, informava Serrano, en el segon viatge a Vallnord ampliarem les places a cent persones’’.

Pere Barber convidava a totes les persones que practiquen esquí o vullguen iniciar-se en aquest esport, a participar en aquestos viatges i informava que ‘’per inscriure’s o tenir més informació dels mateixos s’ha de contactar amb els membres del Club Esquí Nieve Altea o dirigir-se al Centre Juvenil d’Altea o al telèfon 96 584 13 34’’.

Finalment, Juanjo Serrano explicava que el Club Esquí Nieve Altea ‘’està federat en la Federació Valenciana d’Esports d’Hivern, per la qual cosa els esportistes que pertanyen a ell, i ho desitgen, podrien competir’’. En aquest sentit les persones interessades en posar-se en contacte amb el club ho poden fer a través de la pàgina de Facebook ‘’Club d’Esquí Nieve Altea’’ o a través de la pàgina web del club, www.clubesqui-nievealtea.com

Anuncis