Anna Alvado es reuneix amb els representants de comerços d’Altea

3332_lEl dijous, 5 de novembre, a les 20,00 h. al CEAM va tindre lloc la reunió de la Regidora de Comerç de l’Ajuntament d’Altea, Anna Alvado, amb més de 20 representants de comerços d’Altea per a escoltar les propostes per a la pròxima campanya de nadal.

Coincidint amb el pont de la Constitució, entre totes les persones assistents es va arribar a l’acord de marcar un horari comercial especial: els establiments obriran les seues portes el dissabte 5 matí i vesprada, el diumenge 6 al matí, el dilluns 7 matí i vesprada i el dimarts 8 al matí.

A més es va acordar que tots els dissabtes del mes de desembre els comerços es mantindran oberts matí i vesprada per a incentivar les compres a Altea, tot convidant a la resta de comerços que no van poder assistir a la reunió a sumar-se a esta iniciativa.

Per a donar-li ambient nadalenc, es va acordar adornar les façanes dels comerços amb un gran llaç la realització del qual ha sigut encarregada a la floristeria Altea Natura i el cost del qual ascendix a 10 €. Este adorn corre a compte dels propis comerciants, que han d’anar a sol·licitar-lo a la pròpia floristeria. Es prega participen tots els comerços per a donar una imatge homogènia en tots els carrers.

Per part de l’Ajuntament d’Altea s’organitzaran activitats lúdiques dirigides als més xicotets: teatre de carrer, música, ludoteca, la presència de Pare Noel, etc., tant en el pont de la Constitució com en els dies de Nadal i Reis.

Així mateix, es posarà en marxa el tradicional concurs d’aparadors i s’ampliarà el sorteig de bons regals.

En col·laboració amb els col·legis públics d’Altea es durà a terme una iniciativa per a decorar alguns carrers de la nostra ciutat amb motius nadalencs fets pels xiquets i les xiquetes amb goma eva.

D’altra banda, la Regidora de Comerç va recordar novament la necessitat que el sector comercial constituïsca una Associació de Comerciants Local que els permeta unir forces. A través de l’Associació es podrien optar a subvencions de diferents organismes públics que beneficiaren els comerciants d’Altea: cursos de formació, ajudes per a rotulació, etc. En esta reunió es va informar que, després de les festes nadalenques, es tornaria a convocar un altra trobada per a anar donant forma a esta nova Associació. Es va entregar un dossier amb els documents necessaris per a la seua creació: instàncies, sol·licituds, estatuts,…. L’objectiu és començar a estudiar estos documents per a la seua possible modificació en els punts que es considere necessari.

En la línia de suport als comerços, Anna Alvado va informar que els dies 24 i 26 de novembre es va a portar a terme un curs sobre Com fer les vendes més efectives impartit per la Cambra de Comerç d’Alacant. Este curs és gratuït i podrà accedir qualsevol comerciant interessat. Tota la informació es troba al facebook de la regidoria (Regidoria Comerç d’Altea) i a la web de l’ajuntament. Es prega inscriure’s com més prompte millor.

Anuncis