Altea acull l’activitat ‘’Last Day Zombie’’ el 14 de novembre

Més de mil persones, entre participants i membres de l’organització, participaran en aquest joc que tindrà lloc des de les 23 hores del dissabte, fins a les 6 del matí del diumenge

3321_lEl dissabte 14 de novembre Altea acull la primera edició de l’activitat ‘’Last Day Zombie’’ que hui s’ha presentat al Centre Cultural Juvenil, per part del regidor de Joventut, Pere Barber, i per Vicent Sanz i Sebastián Gómez, membres de l’associació organitzadora de l’esdeveniment, ‘’l’Associació Last Day Ocio Alternativo’’.

Els participants en aquest joc, que començarà a les 23 hores del dissabte, hauran de ser capaços de sobreviure tota la nit als carrers d’Altea, fins ser evacuats a l’endemà al matí, a les 6 hores, aproximadament. El joc es desenvoluparà en els carrers del municipi i es faran servir també edificis públics i privats per fer les proves.

Al voltant d’unes 850 persones participaran en aquesta activitat interpretant el rol de supervivents, esgotant les entrades per participar interpretant eixe paper. No obstant, com han assenyalat des de l’organització, encara hi ha opció de participar com a zombi, adquirint les entrades al Centre Cultural Juvenil d’Altea i a la web www.lastdayzombie.com. A més a més, estaran involucrades unes 150 persones en l’organització de l’esdeveniment pertanyents a Albalat teatre, el Club de Bàsquet Altea, Akasi d’Alacant, així com a altres grups de teatre i voluntaris de tota la província.

Pere Barber, regidor de Joventut i Esports, assenyalava que ‘’l’Ajuntament d’Altea col·labora en la cessió d’espais públics i les infraestructures i en la gestió dels permisos amb les forces i cossos de seguretat’’. El regidor afegia que, ‘’serà una activitat que reunirà al voltat de 1.000 persones als carrers d’Altea participant en aquest joc que, al cap i a la fi, també és una activitat esportiva, ja que hauran d’anar superant proves recorrent per tot el municipi’’.

Així mateix, el regidor feia una crida als comerços locals ‘’perquè tinguen en compte que l’activitat durarà tota la nit, amb l’objectiu que els beneficis d’aquesta activitat es queden a Altea i en els comerços locals’’.

Per la seua banda, Sebastián Gómez, responsable de l’organització de l’esdeveniment ha explicat que ‘’hi haurà més de 30 proves per superar al llarg de la nit, i guanyaran els supervivents que arriben a la fi del joc, a les 6 ó les 7 del matí, havent superat totes les proves’’. ‘’L’objectiu del joc, afegia Gómez, és que els supervivents no siguen capturats pels zombis, superen les proves i troben les vacunes que els ajuden a sobreviure’’.

Vicent Sanz, membre també de l’organització mostrava la seua satisfacció ‘’perquè em superat les previsions de participants en aquesta activitat que es suma a l’oferta d’oci alternatiu per a tots els joves d’Altea que vullguen participar en la mateixa’’.

Anuncis