La Regidoria d’Agricultura organitza aquest divendres la jornada ‘Les oliveres i la nostra tradició’ en la Cooperativa Agrícola d’Altea

3309_lDivendres que ve, 30 d’octubre, el saló d’actes de la Cooperativa Agrícola d’Altea acollirà la jornada ‘Les oliveres i la nostra tradició’. L’acte tindrà lloc a les 18:00h.

En la jornada s’abordaran les ‘Normes de producció integrada en els olivares en l’àmbit de la Comunitat Valenciana’, a càrrec de Laura Casanova Lerma (enginyera agrònoma especialitzada en fruticultura i olivicultura). Així mateix, també s’analitzarà ‘El cultiu de l’olivera a través del temps’, de la mà de l’historiador alteà Juanvi Martín Devesa; així com ‘L’almàssera de la Cooperativa Agrícola d’Altea’, amb el president de l’entitat, Paco Devesa Muñoz.

Tal com ha explicat la regidora d’Agricultura, Beatriu Nomdedéu, “ens trobem en plena campanya de recollida de l’oliva i precisament a Altea, en la Cooperativa, comptem amb una ‘almàssera’ que està a la disposició de totes aquelles persones que desitgen portar la seua recol·lecció per a fabricar el seu propi oli. Tota formació i informació que puguem posar a la disposició de la ciutadania alteana és necessària per a generar valor tant a nivell social com a econòmic i ambiental”.

Anuncis