Orozco i Barber assisteixen al lliurament de premis de dues regates del Club Nàutic d’Altea

3294_lEl Club Nàutic d’Altea ha celebrat el passat cap de setmana dues regates, el II Trofeu L’Almadrava de la Marina i la VII prova del Trofeu 5 Clubs. La primera de les regates, el Trofeu Almadrava, es va celebrar dissabte passat, dia 17 d’octubre. La prova consisteix a recórrer la zona marítima en què històricament es practicava la pesca tradicional de l’almadrava a La Marina. Un recorregut costaner de 40 milles que va partir d’Altea per arribar a Moraira, després d’envoltar l’illa de Benidorm i tornar a port. La prova es va disputar amb un vent mitjà de 10 nusos amb una cenyida molt complicada amb ona.

Imma Orozco, primera tinent d’alcalde i Pere Barber, regidor d’Esports van assistir al lliurament de premis que es va celebrar diumenge i va comptar amb l’assistència del vicepresiente del CN ​​Altea, Alberto Gaforio i els vocals de vela, José Rius i Antonio Escribano.

Per a aquesta competició es van establir tres categoria. En xicoteta eslora, el guanyador va ser José Herráiz amb l’embarcació Venturi Fox del CN Campoamor, la segona posició va ser per a José Carlos Eiroa amb Pecata Minuta i la tercera per Albir Marina amb Mengano.

D’altra banda, a la classe de tripulació completa, el vencedor va ser Pablo Nogueroles amb l’embarcació Kalamandurrio del CN Vila Joiosa. El segon lloc el va aconseguir José Antonio Martínez amb Rocinante del CN Altea. La tercera va quedar ocupada per Larry Fluder i Maurizio Constanzo amb l’embarcació Optimmun del. R.C. N. Dénia.

Pel que fa a la categoria A2, el premi es va quedar a casa gràcies a la bona actuació de Juan Lallemand amb Guaguancó. En segona posició es va classificar Miguel Zaragoza Fuster amb Negrete, també del CNAltea. El tercer lloc va ser per a Vladislav Goryachev amb l’embarcació Chrono del CN Campomanes.

Els tres primers classificats de cada categoria van obtenir un lot de productes d’almadrava compost per: salaons, conserves de peix, oli d’oliva de la Vall d’Ebo i un vi d’Alacant.

  • VII prova del Trofeu 5 Clubs

D’altra banda, 21 embarcacions es donaven cita diumenge passat, 18 d’octubre, en l’antepenúltima prova del Trofeu 5 Clubs que ha organitzat el Club Nàutic d’Altea.

La regata va contemplar dos tipus de recorregut: el primer sobrevent sotavent i el segon, un recorregut costaner de 15 milles. El vent va bufar de llevant amb una intensitat mitjana de 8 nusos rolant a sud a última hora del dia.

Per a aquesta competició es van establir 3 classes i es van repartir trofeus als 3 primers classificats, acte que va comptar també amb la presència de la primera tinent d’alcalde, Imma Orozco i de l’edil d’Esports, Pere Barber. A la classe familiar es va imposar l’embarcació Etreus del CN Altea, patronejada per Antonio Puig. La segona posició va ser per a l’embarcació Gordi del RC N. de Calp i la tercera per Didu del C.N. Campomanes.

D’altra banda el vencedor en la classe ORC C va ser l’embarcació Malaita del CN Moraira. El segon lloc va ser per a Antonio Escribano amb Oversailing del CN Altea i la tercera per a Juan José Sánchez amb l’Aleph III, també del CN Altea.

A classe ORC B el podi va estar liderat per Manuel Gallego del RC N. de Calp que va ser el guanyador amb l’embarcació Itaca IX. El segon lloc el va aconseguir Pau Nogueroles amb Kalamandurrio del CN La Vila i el tercer va ser per Thierry amb l’embarcació Guaguancó del CN Altea.

Després d’aquesta prova, tan sols queden dues regates per acabar el Trofeu 5 Clubs. La pròxima cita serà el dia 21 de novembre al Reial Club Nàutic de Calp.

Anuncis