El Club de Pilota Altea renova la seua Junta Directiva i tria a Diego Mulet com a president

3295_lEl Club de Pilota Altea ‘El Rebot’ ha aprovat la completa renovació de la seua Junta Directiva i ha triat a Diego Mulet com a president. Mentre que el vicepresident serà Pedro Buigues; la secretària Margarita Ripoll, el tresorer Francisco Alvado i Andrés Simó com a vocal. El monitor serà Jaume Morales ‘El Tato’, al que avala la seua llarga trajectòria com a jugador professional d’aquest esport.

Tal com ha assenyalat el regidor d’Esports, Pere Barber, “des de l’Ajuntament d’Altea, en general, i des de la Regidoria d’Esports, en particular, anem a seguir recolzant la pràctica a Altea de la Pilota al màxim nivell”. “Per açò, ja estem treballant en la creació d’un torneig de Pilota a nivell local/comarcal”, ha afegit l’edil. 

Cal recordar que actualment l’Escola Municipal compta amb 9 xiquets, entre alevins i infantils, que desenvolupen les activitats en el trinquet de Benidorm, amb un cost de 300 euros anuals per a l’Ajuntament d’Altea. En aquest sentit, Barber ha anunciat que “estem cercant maneres de millorar el carrer de Pilota municipal per a fer-la apta al 100% per a la pràctica d’aquest esport”.

Així mateix, ha indicat que el club de Pilota, ara com ara, està creat com a associació i, per tant, no pot optar a subvencions municipals. Per aquest motiu, la nova directiva ja està en marxa per a fer els tràmits necessaris i passar d’associació a club esportiu.

Segons ha explicat Barber, “estem treballant per a retornar a la Pilota Valenciana al lloc que es mereix i a Altea l’escola esportiva sempre ha comptat amb un nombre molt digne d’alumnes, i hem de potenciar aquest esport tradicional valencià”. L’edil ha conclòs afirmant que “per a açò, estem ja som-hi per a la creació d’un torneig local/comarcal i, a més, estem estudiant de quina manera podem continuar millorant el carrer de Pilota que es troba en el Poliesportiu Municipal”.

Les competicions s’inicien al novembre i es practiquen les modalitats de Frontó, Raspall, Escola i corda i Raspall individual.

Anuncis