Cultura convoca un concurs per al disseny del logotip del 4t Centenari de la Carta Pobla d’Altea

3266_lLa Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Altea ha donat a conèixer les bases que regeixen el concurs per al disseny del logotip del 4t Centenari de la Carta Pobla d’Altea (1617-2017). No hi haurà límit de propostes per participants i podrà participar qualsevol persona física o jurídica. El logotip guanyador obtindrà un premi dotat de 600 euros. La forma de presentació serà exclusivament via electrònica i el termini per enviar les propostes finalitzarà el 18 desembre 2015

El logotip guanyador conformarà la identitat de les activitats de celebració d’aquest esdeveniment. Així mateix, el guanyador percebrà un premi dotat econòmicament de 600 euros bruts. El procés d’inscripció i participació es realitzarà via correu electrònic a les adreces facilitades en les bases, accesibles des de www.altea.es (servicis > cultura > activitats > 4t Centenari).

Pot participar qualsevol persona física o jurídica i sense cap limitació de propostes o versions de les mateixes. La data límit de presentació serà el 18 de desembre de 2015. Així mateix, l’acte públic en què es donarà a conèixer la resolució del jurat serà l’11 de gener de 2016, llevat que el consurs siga declarat desert. El jurat serà escollit per l’Organització, i independent a la mateixa, que comptarà amb ampla experiència o coneixements en l’àmbit històric, creatiu i de la comunicació, el qual valorarà les propostes rebudes i que l’Organització li remetrà exclusivament de forma anònima.

Amb aquest acte l’Ajuntament d’Altea inicia els preparatius per a la celebració del centenari del naixement de la ‘Vila Nova’ d’Altea que, l’11 de gener de 2017, complirà 400 anys de la signatura de la carta de poblament. Al llarg del 2017 es commemorarà l’efemèride amb diferents actes i activitats en tots els àmbits. És per això que, per tal de fer partícip a tots i quants ho desitgen, en breu s’organitzarà una convocatòria oberta per tal de generar idees que ajuden a desenvolupar la celebració.

Anuncis