L’Ajuntament reformarà la App municipal per a donar-li major servei i difusió

3260_lL’Ajuntament d’Altea disposa d’una aplicació específica per a tot tipus de mòbils, gràcies a la qual qualsevol persona pot consultar en qualsevol moment i en temps real tota la informació municipal, tant a nivell administratiu, com a social o cultural de la nostra localitat.

Tal com ha remarcat el regidor de Mitjans de Comunicació i Noves Tecnologies, Pere Barber, “aquesta ferramenta es va desenvolupar durant la passada legislatura, però encara són molts els que la desconeixen i considerem que no se li va donar la suficient promoció. Per açò, des d’aquest equip de govern volem rellançar-la i publicitarla perquè siga el més efectiva i arribe al major nombre de públic possible”. 

De fet, Barber ha ressaltat que es va a començar una campanya publicitària en Ràdio Altea per a donar a conèixer aquesta aplicació i des del seu Departament ja s’està treballant per a actualitzar els errors que s’han detectat en la App de l’Ajuntament i que siga de major utilitat.

Cal recordar que aquesta aplicació compta amb una secció de notícies d’actualitat, així com una agenda d’esdeveniments, connexió en directe amb Ràdio Altea i enllaços a VisitAltea i als diferents perfils de l’Ajuntament en les xarxes socials. Així mateix, integra una web de ‘Transparència’, telèfons d’interès, Oficina Virtual (per a realitzar qualsevol tipus de gestió municipal mitjançant via electrònica) i la ubicació específica dels desfibril·ladors del programa ‘Altea Cardioprotegida’.

Finalment, destacar que també compta amb una secció de Participació perquè els veïns puguen enviar les seues queixes o suggeriments, enviant fotos i ubicació.

Anuncis