L’Ajuntament finalitza la primera fase de les obres d’accessibilitat del Conservatori Municipal

3223_mEl regidor de Cultura, Diego Zaragozí, ha visitat la fi de les obres del Conservatori Municipal, que van començar a principis del mes de setembre, amb l’objectiu d’adequar l’edifici perquè fóra completament accessible. Zaragozí ha recordat que les obres de remodelació responen a la necessitat d’adequar l’edifici “ja que el domicili legal del Conservatori estava en el Carrer Filharmònic i quan fa dos anys es va procedir a actualitzar l’adreça, la Conselleria de Cultura va enviar una inspecció i va marcar unes pautes que havia de complir l’edifici, sobretot per a la seua accessibilitat”. 

En aquest sentit, l’edil ha insistit que “la previsió era acabar aquestes obres per al 9 d’octubre, ja que tot el que afectava a l’interior es va acabar abans del 21 de setembre (para no coincidir amb l’inici de les classes); i les obres de l’exterior les hem acabat ara”. Per a Zaragozí, “la gran millora consisteix en la millor comunicació interna de la planta baixa de l’edifici principal; així com l’accessibilitat exterior del mateix”. 

Així mateix, el regidor ha assenyalat que “també s’han realitzat dues condícies accessibles adaptats per a minusvàlids” i ha afegit que “hem aprofitat una sala multiusos molt gran que hi havia, per a poder tenir ara dues aules de repàs, amb la finalitat de que els alumnes que tinguen hores soltes, puguen aprofitar-les en el mateix centre”. 

Segons ha explicat, “aquestes obres les considerem com una primera fase, ja que faltaria una segona fase en l’edifici principal, que seria la instal·lació d’un ascensor per a tenir accés a la part superior i una tercera fase per a comunicar l’edifici de baix amb el principal; aquestes dues fases esperem incloure-les en els Pressupostos de l’any que ve perquè estiguen llistes per al curs 2016-2017”.

Anuncis