El conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà visita l’Ajuntament d’Altea

3209_lL’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, acompanyat per la regidora d’Educació, Vicenta Pérez; el regidor de Cultura, Diego Zaragozí; la regidora d’Urbanisme, Imma Orozco; la regidora de Turisme i Comerç, Anna Alvado i la regidora d’Altea la Vella, Estrangers i Participació, Bea González, ha rebut al conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, a les dependències de l’alcaldia d’Altea on han mantingut una reunió de treball per a ”transmetre al conseller totes les inquietuds i temes que ens preocupen a nivell educatiu”, indicava l’alcalde.

La situació i el funcionament del conservatori professional i el fet que siga un centre comarcal ha esta un dels principals temes tractats amb l’alcalde de la localitat, Jaume Llinares i el regidor de cultura Diego Zaragozí. El Conservatori Professional de Música d’Altea, compta amb vora 250 alumnes repartits en 15 especialitats i constitueix tot un referent en la vida cultural de la localitat, ja que, a més de la seua oferta educativa, organitza esdeveniments com Musicaltea, que compren 70 activitats relacionades amb la música.

Vicenta Pérez, regidora d’Educació valorava aquest primer encontre amb el Conseller Vicent Marzà, ‘’on hem pogut expressar-li el nostre interès tant de la Regidoria d’Educació, com de l’Equip de Govern i de l’Ajuntament en donar-li total suport a les famílies que han votat amb ampla majoria la jornada contínua a les escoles d’Altea. I hem sortit de la reunió amb bones sensacions’’.

A més de la situació del conservatori, durant el transcurs de la visita s’han abordat altres assumptes relacionats amb els centres educatius del municipi i les seues instal·lacions, com la finalització de l’Escoleta Municipal, els educadors de Garganes i el menjador de Les Rotes. ‘’L’objectiu d’aquesta reunió, assenyalava l’alcalde, és que puguem donar-li una solució a la majoria d’aquestos temes i aconseguir les millores que necessitem a nivell educatiu al nostre poble’’.

Per part de la Conselleria aquesta visita s’inscriu en l’esforç de la mateixa per tal de coordinar les polítiques de les diferents administracions i oferir solucions més eficaces als ciutadans.

Anuncis