Ràdio Altea estrena hui la seua nova graella de programació per a la pròxima temporada

Amb la incorporació de tres nous programes

3202_mEl regidor de Mitjans de comunicació i Noves Tecnologies, Pere Barber, ha donat a conèixer aquest matí la nova graella de la programació de Ràdio Altea per a aquesta pròxima temporada, que ha començat avui dilluns 5 d’octubre.

Tal com ha ressaltat Barber, “la novetat més destacada és la incorporació de nous programes, com una nova Tertúlia Local, en la qual no participaran afiliats a cap partit polític, encara que sí comptarà amb persones que estan vinculades, d’una o una altra manera, a la política”. Aquest programa es durà a terme els dimarts, de 12:00h a 13:00h.

També s’afigen a la graella una ‘Llista d’Èxits’ (els dimecres de 12:00h a 13:00h); una Agenda Cultural (els dijous de 12:00h a 13:00h) i que estarà conduïda per la periodista alteana Àngela Tecles; i el programa ‘Memòria Líquida’, amb l’historiador alteà Juanvi Martín i Pedro Jaime, un llicenciat en Arqueologia (els dijous de 13:00h a 13:30h).

Altres canvis afecten a la tertúlia política ‘Altea a Debat’, que passarà a emetre’s els divendres de 12:00h a 13:00h i la programació de la vesprada segueix pràcticament igual, encara que cal destacar la baixa de programes com ‘La Fàbrica de Somnis’ i ‘Cafè Moncau’ “que, després de vuit anys d’emissió, tanca les seues portes, per decisió personal dels col·laboradors i de Joan Borja”, tal com ha destacat Barber.

Així mateix, s’han ajustat els horaris d’alguns programes: ‘El Despertador’ passa a ser de 08:00h a 10:00h, incloent dins el ‘Quiosc de Premsa’, que durarà mitja hora; i ‘La Glorieta’ durarà fins a les 12:00h, donant pas a l’Informatiu Horari de les 12:00h i al nou bloc de programes d’una hora.

Anuncis