Prop de 3.000 joves donen suport a la primera edició del ‘Fesporrat’

12141087_713393805427949_6451647769826920575_oEl regidor de Joventut, Pere Barber, ha mostrat avui la seua satisfacció “per l’èxit i l’excel·lent resposta que ha tingut la primera edició de el ‘Fesporrat’ del passat dissabte, on es va arribar a congregar a més de 3.000 persones, que van poder gaudir dels quatre grups de música”. Barber ha posat l’accent que “va ser tot un plaure tenir a Altea a ‘La Gossa Sorda’ damunt de l’escenari abans del seu comiat, previst per a mitjans de juny del pròxim any”. 

Així mateix, ha assenyalat que “els assistents amb els quals vaig poder parlar personalment en el festival, em van traslladar que el cartell ha sigut molt complet i crec que aqueixa ha sigut part de la clau de l’èxit de el ‘Fesporrat’”. Cal recordar que, a més de ‘La Gossa Sorda’, van actuar Pepet i Marieta, El Diluvi i Kontaminació Akústika. Segons ha explicat Barber, “evidentment, el fet que s’haja anunciat la retirada de ‘La Gossa Sorda’ també ha sigut determinant perquè vinguera tanta gent. Va haver-hi autobusos que venien des de València i de tota la comarca, fins i tot algun des de Barcelona”. 

Barber també s’ha referit a la barra de beguda i menjar que van instal·lar els Càrrecs Festers de 2016 en la Carpa Festera i que van fer una molt bona recaptació.

Per tot açò, la Regidoria de Joventut es posarà a treballar en breu, juntament amb l’empresa ‘Suport Produccions’, de cara a elaborar el programa de la segona edició de el ‘Fesporrat’ per a l’any que ve i consolidar-ho com un festival referent de música valenciana.

Anuncis