Pere Barber: “El PP tan sols va deixar 200 euros en la Regidoria d’Esports per a gestionar tot el que queda d’any”

grupobrotons.es_cartel-thumb3El regidor de Joventut i Esports, Pere Barber, ha lamentat la “falta de rigor del Partit Popular, que s’ha llançat de manera gratuïta a criticar l’organització de la pròxima Carrera del Nou d’Octubre”. Barber s’ha pronunciat d’aquesta manera, després del comunicat de premsa emès pel PP per a criticar els preus d’aquesta carrera.

Segons ha explicat el regidor, “si el PP haguera gestionat correctament els pressupostos i no ens haguera deixat tan sols 200 euros en caixa, pot ser que haguérem pogut gestionar la carrera, i moltes altres coses, de manera diferent”.

Així mateix, l’edil ha posat l’accent que “el PP també obvia que ara hi ha dos tipus de carrera, de 5 i 10 Km, mentre que ells només organitzaven una de 8 Km”. “Menteixen amb el preu de les inscripcions, com ja van fer al plenari. El primer tram de preus comença amb 7 euros per a la carrera de 5Km i en 10 euros per a la de 10Km”, ha afegit Barber.

En aquest sentit, ha assegurat que “l’explicació del preu en taquilla és molt senzilla, ja que, com és l’empresa la que corre el risc de perdre diners, ha decidit que el preu siga alt perquè la gent s’inscriga abans del dia 6, que és quan es tanquen les inscripcions anticipades”.

Finalment, Barber ha destacat que “el que tampoc diu el PP és que a l’Ajuntament aquesta Carrera li venia costant entre 3.000 i 4.000 euros, mentre que ara des del nou equip de govern hem aconseguit que tinga cost zero per al Consistori, mantenint uns preus similars al que hi havia abans”.

Anuncis