Es presenta El Porrat 2015 amb tota la programació

3175_mDurant els pròxims dies 2, 3 i 4 d’octubre, Altea acollirà una nova edició de ‘El Porrat’, que inclourà un mercat tradicional valencià, música, teatre, balls, activitats infantils i, com a novetat per a enguany, la primera edició de el ‘Fesporrat’, el primer festival de música en valencià que se celebrarà a Altea.

Tot el calendari de ‘El Porrat’ ha sigut presentat aquest matí pel regidor de Cultura, Diego Zaragozí, l’edil de Comerç i Turisme, Anna Alvado, el regidor de Festes, Vicent Ripoll, i l’edil de Joventut, Pere Barber. En aquesta ocasió, l’empresa encarregada d’organitzar ‘El Porrat’ ha sigut ‘La Fragua de Vulcano’ que, per primera vegada, instal·larà un mercat tradicional valencià amb dues barraques en la Plaça de l’Ajuntament.

A més de l’Avinguda Jaume I, ‘El Porrat’ també es desenvoluparà en la Plaça de l’Ajuntament, l’Avinguda Comunitat Valenciana i la barraca festera del pàrquing del Camí de l’Algar. 

Per a Anna Alvado, “és fonamental comptar amb la col·laboració dels comerços de l’Avinguda Jaume I i Avinguda de la Comunitat Valenciana perquè, des de l’Ajuntament fem un esforç molt important per al desenvolupament d’aquest esdeveniment i els demanem que intenten obrir, tant el dissabte com el diumenge”.

Tal com ha assenyalat Diego Zaragozí, la inauguració tindrà lloc el divendres, 2 d’octubre, a les 17:30 hores. Mentisques que durant el cap de setmana, les activitats començaran a les 11:00h fins a acabar els concerts de la nit. Així mateix, Vicent Ripoll ha destacat que la ‘Barraca Festera’ del pàrquing del Algar romandrà instal·lada durant els dies de celebració de ‘El Porrat’, on els càrrecs festers de l’any que ve muntaran una barra per a recaptar fons.

Per la seua banda, Pere Barber ha recordat que la primera edició de el ‘Fesporrat’ compta amb la col·laboració de ‘Suport Produccions’.
La Gossa Sorda, acompanyats de Pepet i Marieta, El Diluvi i Kontaminació Akústika conformen un gran cartell per a inaugurar el festival alteà, que tindrà lloc el dissabte 3 d’octubre a l’aparcament situat en el Camí del Algar.

Adjuntem programació completa.

http://altea.es/data/documents/library/2015-09/3177.pdf

Anuncis