Altea Lan Party i Oktober-Con s’uneixen en el major esdeveniment d’oci alternatiu i tecnològic de la província d’Alacant

Amb 5.000 metres de cable de xarxa, 300 mbps de connexió i l’assistència de prop de 500 participants

3168_mDel 8 al 12 d’octubre, la Ciutat Esportiva d’Altea acollirà la tercera edició de la ‘Lan Party’, la més important de la província d’Alacant. En total, es destinaran per a la celebració de l’esdeveniment 5.000 metres quadrats de la Ciutat Esportiva. Si eres amant del PC, els videojocs i eres seguidor del LOL, COD, FIFA, no et pots perdre aquesta ‘Lan Party’.

L’esdeveniment ha sigut presentat aquest matí pel regidor d’Esports, Pere Barber, qui ha recordat que “durant cinc dies, i durant les 24 hores del dia, els participants comptaran amb 120 hores en xarxa, 5.000 metres de cable de xarxa i 300 mbps de connexió”. Segons ha explicat Barber, “des de les Regidories de Joventut i Noves Tecnologies apostem per consolidar aquesta iniciativa, ja que està col·locant a Altea com a destinació d’un turisme molt específic, en tractar-se de joves que vénen a passar tot el pont del 9 d’octubre a Altea”. 

“Des de l’Ajuntament d’Altea sempre recolzarem aquest tipus d’iniciatives i ajudarem al fet que la ‘Lan Party’ seguisca sent un referent per als joves *alteanos i per als quals ens visiten aqueixos dies, provinents de la resta de la Comunitat Valenciana i d’Espanya”, ha assegurat l’edil.

La ‘Lan Party’ està organitzada per l’Associació Lan Party Techno Games i compta amb el patrocini de l’Ajuntament d’Altea, Caixaltea i Aeromax. Col·laboren: Associació Drac, D Link, Visiòptica, Zona PC Altea, El Escaparate, Digiworks, Cinestilo Foto i Vídeo, Esportics i Gaming TV.

Durant l’esdeveniment es disputaran diferents tornejos i es repartiran 1.600 euros en metàl·lic per als guanyadors.

TORNEJOS:

  • HEARTHSTONE. Premi guanyador: 100€
  • CS GO: COUNTER STRIKE. Premio equip guanyador: 500€
  • CALL OF DUTY GHOST. Premi equip guanyador: 400€
  • FIFA. Premio guanyador: 100€
  • League of Legends. Premi equip guanyador: 500€

  Tota la informació i compra d’entrades es troben disponibles en www.altealanparty.com

  • Oktober-Con 2015

Emmarcat dins de la ‘Lan Party’ i de manera paral·lela, se celebrarà del 9 a l’11 d’octubre la OktoberCon. Un lloc d’entreteniment, aprenentatge i diversió, on els participants podran gaudir de les millors xarrades, presentacions, tallers, activitats i concursos de la temàtica: manga, zombie, oci alternatiu, cinema, sèries i molts més.

Aquesta zona està oberta a tothom, però per a participar hauran de comprar una passada de dia complet a preu 3€ o tots els dies 5€
Els participants de la ‘Lan Party’ tindran entrada inclosa en el preu a tots els tallers, concursos, xarrades i tornejos. L’entrada inclou accés durant tot el dia a totes les activitats, tallers, xarrades i concursos sense cost.

 Col·labora: Associació Drac Altea, AOCAN, Celaeno Comics i AZARKIA.

Anuncis