Palau Altea presenta la seua nova programació per a aquesta tardor

3144_lAquest matí ha tingut lloc en Palau Altea la presentació de la seua nova programació per a aquesta pròxima tardor. En la presentació han estat presents el regidor de Cultura, Diego Zaragozí, i el director de Olympia Metropolitana, Enrique Fayos.

Diego Zaragozí ha destacat l’alta qualitat i la varietat de programació, “ja que hi ha música clàssica, música moderna, teatre, programació infantil, òpera, flamenc, etc”. “Per açò, volem convidar a la gent d’Altea i de la resta de la comarca al fet que gaudisca d’aquests espectacles”, ha assenyalat l’edil.

Per la seua banda, des de Olympia Metropolitana, Enrqiue Fayos ha posat l’accent que el pròxim mes d’octubre Palau Altea reobri les seues portes al públic de la comarca amb una programació pensada per i per a tots els ciutadans.

La nova programació inclourà espectacles familiars, dansa, òpera i música de gran qualitat. Entre ells, cal destacar “La Banda de Lázaro” que explica la història del Lazarillo de Tormes amanida amb cançons populars i amb la participació en escena de la Societat Filharmònica Alteanense; així com el genial espectacle de teatre “André i Dorine” de la companyia Kulunka Teatre.

Així mateix, també es podrà gaudir de l’òpera “Madama Butterfly” de la mà de la companyia Òpera 2001 i Cor de Hirosaki (Japó) o l’espectacle “Homenatge a T” de la Dependent, un espectacle que barreja música, imatge i poesia. Un homenatge a Ovidi Montllor a través del personatge de “Teresa”.

A més, Palau Altea acollirà, un altre any més, la 42º Edició del Certamen Internacional de Bandes de Música Vila d’Altea. D’altra banda, en aquest tercer any de gestió de Palau Altea, Olympia Metropolitana torna a llançar la seua campanya de teatre escolar amb obres destinades a joves de diverses edats en castellà, valencià i anglès.

Anuncis