Ajuntament i Universitat d’Alacant aborden futures col·laboracions per a completar l’oferta cultural alteana

Amb esta reunió l’Ajuntament inicia els contactes amb la Universitat d’Alacant per a futures col·laboracions

UA (II)L’Alcalde d’Altea, Jaume Llinares, va mantenir el dimecres una trobada de treball amb el Rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, i amb el vicerector de Cultura, Carles Cortés. En la reunió també van participar el regidor de Cultura, Diego Zaragozí, juntament amb els edils Verónica López, Vicent Ripoll i Bea Nomdedéu, així com el Catedràtic Joan Borja.

Jaume Llinares ha posat l’accent que es tracta de la primera visita a l’Ajuntament Altea del Rector de la Universitat d’Alacant i ha assegurat que s’ha tractat d’una reunió per a iniciar els contactes, en relació a futures col·laboracions culturals i educatives entre ambdues institucions. També ha remarcat “l’actitud i la predisposició del Rector, que ha sigut molt d’agrair”.

En aquest sentit, ha afegit que “vam estar parlant de moltes propostes que poden ser molt il·lusionants i que poden completar tota l’oferta cultural d’Altea. Fins i tot abordem la possibilitat d’establir una Càtedra a Altea”.

“També parlem de la possibilitat que venja l’orquestra de la Universitat a oferir concerts en el Palau. Moltes coses que crec que podrem engegar durant el curs que ve”, ha conclòs l’Alcalde.

Anuncis