Les 24 hores de futbet enceten els actes oficials dels Moros i Cristians d’Altea

Es tracta de la primera gran activitat prèvia als dies grans de les festes patronals i de moros i cristians, que enguany seràn del 25 al 29 de setembre

24 horesEste cap de setmana, 5 i 6 de setembre, arranca la primera de les grans activitats programades en les festes d’Altea. El Pavelló de Garganes acollirà des del dissabte a la vesprada les tradicionals 24 hores de Futbet de Moros i Cristians que organitza cada any l’Associació Sant Blai d’Altea. Es tracta de la primera gran cita en què s’entremescla l’aspecte esportiu i competitiu, amb les ganes de disfrutar de les primeres hores de festa entre les filaes de Moros i Cristians d’Altea.

En total seràn 16 partits els que disputen els 9 equips que enguany participaran en el torneig fester alteano, repartits en dos grups i en format de lliga. Cora d´Algar, Sarraïns-Guardia Negra, Malvins-Berebers, Carteia-Maseros, Corsaria-Altaia, Contrabandistes-Creuats, Tuareg-Templaris, Cebers i Bernia-Muralla-Mitja Lluna, son els equips participants. Segons el president de l’Associació Sant Blai, Pepe Alvado, estan pràcticament representades totes les penyes, “quasi tots els equips estan conformats per dos o més penyes a l’hora d’unir esforços. Però el més important és destacar les ganes de passar-ho bé que tenen els festers i les 24 hores és una bona ocasió per a reunir-nos tots junts”, va destacar Alvado.

La final es disputarà el diumenge a les 18:30 hores entre els dos millors equips del torneig, i prèviament els festers més jóvens i menors de 14 anys, s’enfrontaran en el torneig infantil. Al finalitzar la competició està previst que es faça entrega dels trofeus a tots els participants i a l’equip guanyador d’esta edició del 2015.

Anuncis