L’Alcalde mostra la seua satisfacció per la reactivació de les obres del Front Litoral

Demà, a les 12:00h en Alcaldia, s’oferirà una roda de premsa per a explicar tots els detalls de les obres

Obras-charco-paradas-julio-6-300x225L’Alcalde d’Altea, Jaume Llinares, ha mostrat la seua satisfacció per la reactivació de les obres del Front Litoral i ha assenyalat que ahir mateix va mantenir una reunió de treball amb la Cap del Servei Provincial de Costes a Alacant, Rosa dels Rius, i la directora de les obres, Mª Auxiliadora Jordá, per a abordar l’actual situació del projecte.

En aquest sentit, Llinares ha recordat que durant aquest estiu s’ha estat treballant en la reculada dels murs posteriors de les finques que donaven al “Charco” i que estaven en terreny de Costas (C/Clot de Mingot). “D’aquesta manera, s’han recuperat terrenys en aqueixa zona del Passeig, aconseguint una major amplitud i ahir mateix va començar el gruix de les obres del Front Litoral”, ha assenyalat l’Alcalde. 

Segons ha explicat, “ja s’ha començat a treballar en l’escullera i s’ha tapat l’accés de l’aigua” i ha avançat que “el següent pas serà dragar tot el fons de el ‘Charco’, i ara realment és quan es podran ocasionar algunes molèsties als veïns per les obres, pel trànsit de vehicles pesats i una mica de males olors, en tractar-se d’aigua estancada, per la qual cosa els demanem disculpes per endavant”. 

Així mateix, ha anunciat que demà, divendres 4 de setembre, a les 12:00h en Alcaldia, tindrà lloc una roda de premsa per a explicar tots els detalls de les obres i les accions que s’han dut a terme per a poder finalitzar el projecte complet.

Anuncis