Comerç i Infraestructures es reuneixen amb els comerços per a abordar l’Ordenança d’Ocupació de Via Pública

Les reunions es celebraran entre els dies 2 i 16 de setembre

3100_mLes regidories de Comerç i Infraestructures han establit un calendari de reunions amb les persones que regenten comerços d’Altea, amb l’objectiu que puguen participar en la modificació de l’Ordenança d’Ocupació de Via Pública. Així ho han donat a conèixer els edils de les dos àrees, Anna Alvado i Roque Ferrer, respectivament.

Segons ha explicat Anna Alvado, “des de l’equip de govern considerem que és necessari modificar l’ordenança existent per a actualitzar-la, de manera consensuada amb les persones implicades. Per açò, des de l’àrea de Participació Ciutadana també s’establiran reunions amb el veïnat, com a agents implicats”.

Així mateix, ha posat l’accent que “hi ha molts problemes de convivència que cal resoldre, quant a l’ocupació de la via pública, i per tot açò volem modificar l’ordenança, amb el consens de tots. Per a açò, ens anem a reunir amb els comerços, i a continuació amb els veïns, per a intentar arribar a un consens”.

En aquest sentit, l’edil ha remarcat que el calendari de reunions amb els comerços s’ha establit per zones “ja que els comerços del Passeig tenen problemàtiques diferents a les quals poden tenir els de el Casc Antic, i volem conèixer les inquietuds de tots ells, amb les seues diferents particularitats”. 

  • El cicle de reunions començarà aquesta mateixa setmana. De fet, demà dimecres, 2 de setembre, es duran a terme les primeres: a les 09:00h per als comerços compresos entre el Port i ‘Le Bistrot de la Plage’; i a les 11:00h, des de Columbus a Senses.  Les reunions tindran lloc en la Sala d’Usos Múltiples del Centre Social.

Finalment,  Alvado ha volgut incidir que les reunions s’han convocat tant per a bars i restaurants, com per a comerços, per la qual cosa ha realitzat una crida perquè acudisquen a aquestes reunions, amb la finalitat de poder aportar tots les seues opinions.

Anuncis