Al voltant de 150 persones assisteixen a la presentació del Pla de Participació del PGOU

La primera jornada de participació pública congrega a 150 persones tot i ser a mitjans d’agost

PGOUEl Centre Social va acollir la vesprada de dimecres la presentació pública del Pla de Participació, que ha dissenyat l’equip de govern alteano per a donar a conèixer als veïns la part detallada del Pla general d’Ordenació Urbana (PGOU). L’acte va comptar amb la presència de l’Alcalde d’Altea, Jaume Llinares, i de la regidora d’Urbanisme, Imma Orozco i la resta de l’Equip de Govern. Juntament amb l’arquitecta municipal, Ana Beltri, també va participar Antonio Prieto, responsable de l’empresa Cota Ambiental S.L. (encarregada del desenvolupament del Pla de Participació).

A la reunió, que es va perllongar durant prop d’una hora i mitja, van assistir al voltant de 150 persones i els representants de l’equip de govern van respondre a tots els dubtes dels presents. L’objectiu d’aquest Pla és que tots els veïns disposen de la informació pública del PG, per a açò s’ha establit un calendari de reunions, en cadascuna de les zones de la nostra localitat.

Aquest procés de participació va començar la setmana passada, amb la reunió del Consell Local d’Urbanisme. Una cita que, tal com va explicar l’edil d’Urbanisme, Imma Orozco, “va a facilitar que el document d’ordenació detallada tinga el màxim consens possible”. En aquest sentit, mitjançant aquest Pla de Participació, es desenvoluparà durant 90 dies, durant els quals diferents responsables de l’Ajuntament mantindran un total de 12 reunions amb diferents entitats locals, associacions i veïns (amb una periodicitat setmanal) per a revisar de manera conjunyeix el PG que “marcarà el creixement del poble durant els pròxims anys”, com va indicar Imma Orozco.

Així mateix, Orozco també ha posat l’accent que la voluntat del nou equip de govern ”de fer més partícip a la ciutadania a través de plans de participació com el qual s’ha preparat en aquesta ocasió”.

(Remetem en document adjunt el calendari de reunions del Pla de Participació)

Anuncis